Hemijsko čišćenje, pranje i peglanje rublja

Servis za hemijsko čišćenje nalazi se u prostorijama ''Lire'' u fabričkom krugu Livnice ''Kikinda'', a radnja za prijem robe nalazi se u centru grada, u Dositejevoj ulici broj 19. Radno vreme je radnim danima od 9 do 16, a subotom od 10 do 15 časova. 

Pored usluga hemijskog čišćenja odeće, u ovom servisu se pružaju i usluge profesionalnog pranja, sušenja i peglanja rublja. Roba se vraća uredno upakovana, prekrivena najlonskom presvlakom.

Radnja za prijem robe opremljena je sa dve mašine za šivenje, tako da se u ovoj radnji  obavljaju i usluge prepravki i popravki garderobe.

Od samih početaka težilo se profesionalnom i uslužnom odnosu prema klijentima, što je dalo pozitivne rezultate. Zadobijeno je poverenje građana koji nam uvek rado donose svoju robu, a ostvarena je u saradnja sa preduzećem NIS, za koje se obavljaju poslovi hemijskog čišćenja radne odeće. 

 

DOO ''Lira'' nosilac je brenda ''FER PROIZVOD'' za robu i usluge koje proizvode, odnosno pružaju preduzeća za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba sa invaliditetom. Kupovinom proizvoda, odnosno korišćenjem usluga koje nose brend ''FER PROIZVOD'' podržavate rad i zapošljavanje osoba sa invaliditetom.

 

English
English