Izrada veza

U DOO ''Liri'' posedujemo dva tipa mašina za vez.  U zavisnosti od zahtevnosti i potrebne količine poželjnog amblema, vez se uzrađuje specijalizovanoj, industrijskoj mašini za vez sa šest glava ili na jednostavnijim mašinama za vez sa jednom glavom. Za izradu veza koristimo kvalitetan konac, izuzetne otpornosti. Mašinski vez primenjiv je na sve tekstilne artikle, kao i na artikle od eko kože.

Danas se gotovo svako preduzeće odlučuje za vez kao način promocije, jer je za razliku od ostalih vidova reklamiranja, daleko najtrajniji i najisplativiji način promocije.

U DOO ''Liri'' nudimo široku lepezu promotivnog materijala sa izvezenim amblemima. Sliku željenog znaka, loga ili amblema možete dotaviti u štampanoj verziji ili poslati elektronskom poštom.

DOO ''Lira'' nosilac je brenda ''FER PROIZVOD'' za robu i usluge koje proizvode, odnosno pružaju preduzeća za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba sa invaliditetom. Kupovinom proizvoda, odnosno korišćenjem usluga koje nose brend ''FER PROIZVOD'' podržavate rad i zapošljavanje osoba sa invaliditetom.

 

English
English