Šivenje proizvoda od tekstila

DOO ''Lira'' ima radionicu za šivenje tekstilnih proizvoda. Proces izrade tekstilnih proizvoda, u radionici, je zaokružen, od krojenja i šivenja do peglanja i pakovanja.

Izrađujemo radnu odeću različitih modela i za različite vrste delatnosti: za industriju,zdravstvo, ugostiteljstvo, sportske aktivnosti...

Poznati smo po izradi odeće i opreme od kvalitetnih materijala, po preciznom krojenju i šivenju, poštovanju dogovorenih rokova i ispunjavanju želja kupaca u odabiru materijala, veličine i boje poručene robe.

Imamo savremeni automatski sistem za krojenje, elektronske, klasične mašine za fino i grubo krojenje, kao i specijalne mašine za šivenje i šivaće automate.

U našoj radionici posedujemo i mašine za vez, tako da na svakom modelu možemo da izvezemo logo Vaše firme ili znak po Vašoj želji.

Radnu odeću izrađujemo u svim standardnim veličinama, od broja 36 do  66 i standardnim bojama, prema karti boja. Radna odeća je standardnih modela, a postoji i mogućnost šivenja radne odeće nestandnih veličina i modela, prema zahtevima kupca.

global html

DOO ''Lira'' nosilac je brenda ''FER PROIZVOD'' za robu i usluge koje proizvode, odnosno pružaju preduzeća za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba sa invaliditetom. Kupovinom proizvoda, odnosno korišćenjem usluga koje nose brend ''FER PROIZVOD'' podržavate rad i zapošljavanje osoba sa invaliditetom.

 

DOO ''Lira'' nosilac je brenda ''FER PROIZVOD'' za robu i usluge koje proizvode, odnosno pružaju preduzeća za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba sa invaliditetom. Kupovinom proizvoda, odnosno korišćenjem usluga koje nose brend ''FER PROIZVOD'' podržavate rad i zapošljavanje osoba sa invaliditetom.

 

English
English