ŠIVENJE PROIZVODA OD TEKSTILA

DOO ''Lira'' ima radionicu za šivenje tekstilnih proizvoda. Proces izrade tekstilnih proizvoda u radionici je zaokružen, od krojenja i šivenja do peglanja i pakovanja.
Izrađujemo radnu odeću različitih modela i za različite vrste delatnosti: za industriju, zdravstvo, ugostiteljstvo, sportske aktivnosti...


Poznati smo po izradi odeće i opreme od kvalitetnih materijala, po preciznom krojenju i šivenju, poštovanju dogovorenih rokova i ispunjavanju želja kupaca u odabiru materijala, veličine i boje poručene robe.
Imamo savremeni automatski sistem za krojenje, elektronske klasične mašine za grubo i fino krojenje, kao i specijalne mašine za šivenje i šivaće automate.


U našoj radionici posedujemo i mašine za vez, tako da na svakom modelu možemo da izvezemo logo Vaše firme ili znak po Vašoj želji.


Radnu odeću izrađujemo u svim stndardnim veličinama od broja 36 do 66 i standardnim bojama, prema karti boja. Radna odeća je standardnih modela, a postoji i mogućnost šivenja nestandardnih veličina i modela prema zahtevima kupca.
 

English
English

 

DOO ''Lira'' nosilac je brenda ''FER PROIZVOD'' za robu i usluge koje proizvode, odnosno pružaju preduzeća za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba sa invaliditetom. Kupovinom proizvoda, odnosno korišćenjem usluga koje nose brend ''FER PROIZVOD'' podržavate rad i zapošljavanje osoba sa invaliditetom.